Nämä esports-vedonlyöntiohjeet toimivat jokaisella nettisivustolla

Nämä esports-vedonlyöntiohjeet toimivat jokaisella nettisivustolla

E-urheiluareenoilla tapahtuu jotain jatkuvasti. Kilpailtavia pelilajeja on nykyään niin monta, että seurattavaa on paljon, koska kaikista niistä järjestetään suuria turnauksia, Pro-liigoa sekä pelataan useissa alueellisissa sarjoissa. Vaikka seuraisitkin pelkästään CS:GO:ta, voit haluamattakin joutua tutustumaan muihin videopeleihin samojen turnausten aikana.

 

Se pätee myös esports-vedonlyöntiin, joka on nykyään hyvin laaja konsepti. Ensinnäkin esports itsessään ei ole ainoa laji, josta voi lyödä vetoa netissä. Samalta sivustolta löytyy monesti kymmeniä muita urheilulajeja sekä kasino sekä runsaasti tietoa eri lajeista.

 

Useilla näistä sivustoista on mahdollisuus asettaa veto seuraavan CS:GO-turnauksen voittajasta. Lajina esports on hyvin uusi ja vedonlyöntilajina vielä uudempi. Jos et ole täten aikaisemmin lyönyt vetoa, lue seuraavat ohjeet ja voit hyödyntää sen vinkkejä millä tahansa vedonlyöntisivustolla.

Valitset sivun, luot tilin ja teet talletuksen

Ensin sinun täytyy aloittaa ihan perusteista ja löytää esportsia tarjoava vedonlyöntisivusto. Se onnistuu helposti netin vertailusivustojen välityksellä. Hyvin usea sivusto keskittyy vain muutamaan suurimpaan videopeliin, joita on ainakin CS:GO, Overwatch, League of Legends ja Dota 2. 

 

Tällä tavoin ne pystyvät tarjoamaan mahdollisimman kattavan ja monipuolisen turnaustarjonnan. Esimerkiksi CS:GO-tarjonta kattaa monesti ESL Pro League -ottelut ja Pinnaclen Winter Series -kilpailut. Valitse sivusto, joka kattaa haluamasi turnaukset ja luo sille tili.

 

Se tapahtuu yleensä täyttämällä rekisteröintilomakkeen ja vahvistamalla tili sähköpostiin lähetetyllä linkillä. Joskus vastaan voi tulla vedonlyöntisivustoja, jotka toimivat verkkopankkitunnuksilla eli luot tilin heti tallettamalla. Kummin päin tahansa, jotta voisit lyödä vetoa, sinun täytyy tehdä talletus jollain vedonvälittäjän hyväksymällä maksutavalla. Muista noudattaa minimirajoitusta.

Tutustu säännöllisesti vedonlyöntitarjontaan ja live-vetoihin

Vedonlyönti ei ole kertaluontoista puuhaa, vaan se jatkuu vuoden ympäri aina turnaus- ja liigaohjelmien mukaan. Jos haluat menestyä vedonlyönnissä, sinun tulee myös omata hyvää pelitietämystä ja tuntea joukkueet, liigat ja pelaajat erinomaisesti. Se antaa sinulle vahvuuden tehdä oikeanlaisia ja voitokkaita vetoja.

 

Vedonlyöntitarjontaan tutustuessa valitse aina ne turnaukset ja vastaparit, jotka tunnet parhaiten. Tällöin osut oikeaan suuremmalla todennäköisyydellä. Tulet yhtä lailla huomaamaan, että jokaisesta kaksinkamppailusta on pelattavissa kymmeniä – jopa satoja – vetovaihtoehtoja. 

 

Jos olet aloittelija, valitse niistä itsellesi tutummat, kuten karttojen, ottelun voittaja ja mahdollisesti karttojen aikana tehtyjen tappojen määrä. Tasoitusvedot ovat niin ikään yleisiä, mutta niiden oikeanlainen analysointi vaatii jo hieman taitoa. Esimerkiksi annat silloin jommalle kummalle joukkueelle tasoitusta tiettyjen pisteiden mukaan joko enemmän tai vähemmän. 

 

Live-vedonlyönti taas tapahtuu ottelun aikana. Silloin kohteet ovat pelattavissa jatkuvasti vaihtuvilla kertoimilla ja ottelutapahtumilla. Joudut tekemään pikaisia päätöksiä käynnissä olevan ottelun tapahtumien mukaan, jotta löydät parhaat kertoimet. Moni sivusto striimaa esports-pelejä livenä sivustollaan tai voit tehdä sen Twitchin kautta.

Vinkkejä esports-vedonlyöntiin

Vedonlyönti esportsissa on vasta alkutekijöissään. Lisäksi kaikkien videopelien ammattilaisia tai kokeneita tuntijoita on vielä alalla vähän. Täten voit hyvin suurella todennäköisyydellä törmätä netissä erinomaisiin kertoimiin, jossa esimerkiksi ennakkosuosikille on annettu suurempi kerroin kuin muilla sivustoilla ja mikä voiton todennäköisyys oikeastaan on.

 

Kyseessä ovat tällöin ylikertoimet ja ne ovat vedonlyöjän herkkupaloja. Hyödynnä vielä mahdolliset vedonlyöntibonukset, jotka voivat antaa sinulle lisää pelirahaa käytettäväksi esports-vetoihin. Huomioi kuitenkin tällöin mahdolliset kerroinrajoitukset, kierrätysvaatimus ja aikaraja.

 

Vielä lopuksi vertaile aina usean eri sivuston tarjontaa keskenään ennen kuin asetat vetosi, ja käytä kertoimien vertailussa hyväksi omia arvioitasi. Älä myöskään pelaa vastuuttomasti tai yli pelibudjettisi. Käytä rahaa vedonlyöntiin kohtuullisesti, vaikka voitto olisi kuinka varma.