Näin menestyt Counter-Striker: Global Offensive -pelissä – ohjeita aloittelijalle

Näin menestyt Counter-Striker: Global Offensive -pelissä – ohjeita aloittelijalle

Counter-Striker: Global Offensive eli tuttavallisemmin CS:GO on yksi suosituimmista taktisista ammuntapeleistä. Se vaatii pelaajaltaan taitoa, hermoja ja hyvää strategiaa. Aloittelijana voi olla vaikeaa löytää oikeaa pelityyliä, joka sopisi itselle parhaiten.

Pelin alkuun perehtyminen on ensiarvoista ja se kannattaa tehdä huolellisesti. Pelaaminen vaatii aikaa ja osaamista, joten aloittelijan kannattaa ottaa kaikki neuvot vastaan. Counter-Striker: Global Offensive -pelissä on useita erilaisia pelimuotoja, joista jokainen tarjoaa omanlaisensa haasteensa.

Pelin sisältöön tutustuminen on myös tärkeä osa siinä menestymistä. Karttojen ja eri pelimuotojen tunteminen on oleellinen osa oikeiden päätösten tekemistä kriittisissä tilanteissa. Myös erilaisten aseiden ja niiden ominaisuuksien tunteminen on tärkeää, jotta niitä pystyy kättämään taistelussa tehokkaasti. Harjoitus tekee mestarin ja tämä pitää erityisesti paikkansa kun kyseessä on CS:GO. Botteja vastaan pelaaminen saattaa olla hyvä tapa päästä alkuun, mutta jossain vaiheessa pelaajan on siirryttävä pelaamaan oikeita vastustajia vastaan jos hän haluaa kehittää taitojaan.

Mikä on paras tapa harjoitella taitojasi pelissä?

Yksi parhaista tavoista harjoitella taitojasi CS:GO pelissä on pelata jatkuvasti. Pelaaminen auttaa sinua kehittämään taitoja ja saamaan paremman ymmärryksen pelistä. Se auttaa myös lisäämään reaktionopeuttasi ja parantamaan ajattelutaitojasi. Koska kyseessä on nimenomaan taktinen ammuntapeli, tulee tarkan tähtäämisen ja ampumisen rooli luonnollisesti erityisen tärkeäksi. Tämä harjoittelu tunnetaan nimellä CSGO aim training ja sitä varten löytyy Steamista joitakin yhteisön suunnittelemia karttoja. Niillä voit harjoitella mestariampujaksi, joka osaa reagoida yllättäviinkin tilanteisiin rautaisella osaamisella.

Seuraa ammattipelaajia ja heidän pelityylejään

CS:GO on yksi suosituimmista esimerkiksi Twitch-palvelussa seurattavista e-urheilulajeista ja sitä pelataankin tänä päivänä jopa ammattitasolla. Ammattitason turnauksissa pelin todelliset mestarit pelaavat valtavistakin rahasummista. Heitä seuraamalla voikin siis saada hyviä vinkkejä ja ideoita omaan myös pelityyliin. Aloittelijana ei luonnollisesti kannata lähteä vertaamaan itseään suoraan ammattiliigoissa pelaaviin konkareihin, mutta heidän pelistrategioistaan voi hyvin ottaa vinkkejä myös omaan pelaamiseensa.

Katso tutoriaaleja ja löydä vinkkejä strategiasi hiomiseen

Koska CS:GO on jo kansainväliselläkin mittapuulla niin valtavan suosittu ja tunnettu peli, löytyy sen pelaajakunnasta paljon myös sellaisia ihmisiä, jotka ovat mielellään ottaneet asiakseen tehdä erilaisia tutoriaaleja myös aloittelijoille. Näitä videoita löytyy paljon vaikka suoraan YouTubesta pelin nimellä hakemalla ja niistä voi oppia sekä pelin perusasioita että vinkkejä oman strategian hiomiseen. Tutoriaalit voivat olla hyödyllisiä niin aloittelevalle kuin kokeneellekin pelaajalle, joten niihin kannattaa ehdottomasti tutustua jos haluaa parantaa taitojaan. Vinkkejä voi hyvin saada myös toisilta pelaajilta, sillä pelin ympärille on rakentunut valtava oma yhteisönsä. Niitä ei kenties kuitenkaan kannata pyytää kesken pelin intensiivisimmän taistelun.
Counter-Striker: Global Offensive eli CS:GO on ehdottomasti taktisten ammuntapelien kärkijoukossa ja sillä on valtava oma pelaajakuntansa. Paljon strategiaa, tarkkuutta ja rautaisia hermoja vaativan pelin aloittaminen saattaa jännittää noviisia, mutta näillä vinkeillä ja pitkäjänteisellä harjoittelulla pääsee jo hyvin alkuun.